Kerstconcerten alom, in deze dagen. Behalve de Concertina’s (accordeonorkesten) in de schouwburg trad het Amstel Gospel Choir zondag op in een afgeladen Kruiskerk. “Een liefdevol kerstconcert”, zeggen de organisatoren ervan, die melden dat vol zat met ‘vreugde, liefde en kracht’.

Uiteraard ontbraken de grote favorieten zoals Silent Night, Joy to the World en de betoverende Oh Holy Night niet. Het publiek lijk te hebben genoten, want het zong, deinde, klapte en swingde luidkeels mee.

Open repetitie

In het nieuwe jaar wil het Amstel Gospel Choir werken aan nieuwe projecten en op zoek gaan naar nieuw talent. Op dinsdagavond 14 januari houdt het Amstel Gospel Choir een open repetitie in Wijkcentrum Westend in  Amstelveen van 20.00-22.30 uur. Het Amstel Gospel Choir nodigt vrouwen en vooral mannen  uit voor deze open repetitie. Voor meer info: www.amstelgospel.nl

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.