Heel veel films zijn er voor jong en oud in de Kerstvakantie in Cinema Amstelveen. Zij draaien dus van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari. Gedurende de gehele kerstvakantie zijn er bijna 70 films en 13 verschillende filmtitels te zien in de Filmzaal en in de Grote Zaal.

De allerleukste kinderfilms van het moment komen voorbij: Mees Kees in de Wolken, Frozen 2 (NL 2D), Buurman & Buurman Experimenteren er op los!, Project Gio, Spionnengeheimen (NL 2D). Die laatste film is vanaf donderdag 26 december te zien.

Voor de volwassenen zijn zowel als matinee als in de avonduren de volgende acht filmtitels: April, May en June; Downton Abbey; Amazing Grace; The Good Liar; Penoza: The Final Chapte; Parasite; Hors Normes (The Specials); Mi Vida.

Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn Schouwburg en Cinema Amstelveen gesloten. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.