Op kerstavond, dinsdag 24 december, kan men van 20.00 uur af binnenlopen bij het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138. Bij die religieus-humanisten heeft kerstavond een eigentijds gezicht, zegt de organisatie.

Een programma met vertellingen, muziek en zang wordt ingegaan ‘op het belang van de liefde’. En licht van de liefde moet men laten lichten en doorgeven aan volgende generaties, vindt het genootschap. “De nog altijd actuele boodschap van het kerstverhaal is het startpunt”.

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag en heeft 14.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.

Foto: amstelveenweb.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.