Uiteraard weer zonder dat er media bij waren, waardoor ook inwoners niets kunnen weten, bracht de gemeenteraad een geheim bezoek aan Regionaal Crisis Centrum (RCC), op uitnodiging van burgemeester Tjapko Poppens. De gemeente meldt dat zelf in een nieuwsbrief, in een bericht dat natuurlijk volstrekt geen nieuws bevat.

De raad sprak daarna met de commandant brandweer Amsterdam-Amstelland / directeur Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, meldt zij. Wat er werd gezegd blijft geheim. Nou ja, het ging ‘over de ontwikkelingen bij de brandweer en de organisatiewijziging bij de Veiligheidsregio’. Wat die ontwikkelingen zijn, mag alleen de gemeenteraad kennelijk weten. ‘Vervolgens praatte de districtschef Zuid van de politie eenheid Amsterdam de raad bij over het veiligheidsbeeld Amstelveen en het capaciteitsvraagstuk bij de politie.’ Maar wat die districtschef zei mag de inwoner blijkbaar ook niet weten. Wel dat er na een presentatie door burgemeester Tjapko Poppens ondermijning (wat hij zei wordt óók niet gemeld) een informele borrel werd gedronken.

1 REACTIE

  1. Ik snap niet dat alle politieke partijen meegaan in dit propagandabeleid van de gemeente. Je zou op zijn minst toch eens vragen verwachten uit de raad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.