Op zaterdag 14 december (15.00 uur) vindt de eerste Santa Run in Amstelveen plaats. Dan rennen en wandelen honderden mensen gehuld in kerstkleding een route van 3.5 kilometer door het Stadshart. Een deel van de run gaat dwars door het winkelcentrum, de gouden sponsor van de Santa Run. De opbrengst gaat naar een project binnen het KNGF, te weten PAWS.

PAWS staat voor Parents Autism Workshop & Support en is een training- en begeleidingstraject waarin ouders van kinderen met autisme leren hoe een speciaal getrainde huishond hun kind kan ondersteunen. De Santa Run start om 15:00 uur met een warming-up van Nelli Cooman. Om 15:30 uur geeft burgemeester Tjapko Poppens, het startschot op het Stadsplein. Inschrijven is online mogelijk tot en met donderdag 12 december. Vlak voor de Santa Run worden ter plaatse de laatste startbewijzen verkocht. Voor meer informatie zie: stadshartamstelveen.nl

Glühwein 

Ook ondernemers uit het winkelcentrum zetten zich in voor het goede doel. Zo krijgen deelnemers in Santa outfit een glaasje glühwein op het verwarmde terras op het Stadsplein bij Day Foodbar, kunnen ze bij Stadscafé een pannenkoek proeven en krijgen ze bij Winter Village € 3 korting. Als gouden sponsor geeft het winkelcentrum 25 kerstmanpakken weg. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@stadshartamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.