Dolf Jansen viert dit jaar een bijzonder jubileum. De cabaretier toert in december langs de theaters met zijn 30ste Oudejaars conference en is op woensdag 18 december om 20.00 uur te zien in Schouwburg Amstelveen.

Met veel energie fileert hij het oude jaar. Elk incident, elk detail, elke politiek leider, niks of niemand blijft gespaard.

Een avond pure stand-up comedy: veel grappen, improvisatie en poëzie die voorbij is voordat het publiek doorheeft dat het rijmt.

Lisa Loïs sings: Adele
Lisa Loïs (foto boven) brengt samen met haar band op vrijdag 13 december om 20.00 uur een bijzondere ode aan de Britse ster Adele. Adele is een van de succesvolste artiesten van dit moment, met prachtige songs als Chasing Pavements, Someone Like You en Hello. Lisa Loïs is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld. In het concert duikt Lisa met mooie verhalen en anekdotes in Adele’s carrière en persoonlijke leven. Het levert een avond op vol mooie verhalen, anekdotes, humor en natuurlijk de fantastische songs van Adele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.