In de Paaskerk aan het Augustinuspark 1 zondag wordt op 15 december (14.30 uur) een Kerst Sing-In gehouden, zoals trouwens elk jaar.

Medewerking wordt verleend door het koor Anthem, Dirk Out (orgel), Peter van Dongen (piano), Cynthia Kramer (fluit) onder muzikale leiding van Leo Kramer. Ds. Bara van Pelt draagt enkele kerstgedichten voor. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en mee te zingen met koor en solisten. In de pauze is er glühwein. De kerk is open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop van de Sing-In wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie www.paaskerk-amstelveen.nl. De Sing-In duurt tot 16.00 uur.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.