Op vrijdag 6 maart brengt Stones Sessions het oeuvre van The Rolling Stones naar P60. In de band jonge muzikanten uit bands als Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man.

De muzikanten storten zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones. Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes, maar jonge mensen van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.