Pastoor Eugene Jongerden van de Urbanuskerk komt zijn verhaal doen tijdens de zogenoemde buurttafel in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Op donderdag 12 december, 18.00 uur, kunnen buurtbewoners daar allemaal komen mee-eten.  Opgeven tot maandag 9 december, vóór 20.00 uur.

Doel van de Buurttafel in de Paaskerk is elkaar te ontmoeten. Pastoor Jongerden heeft kort het woord voorafgaand aan de maaltijd. Hij gaat de gasten informeren over de voortgang van de restauratie van de kerk en hoe het met zijn parochie gaat. Aan tafel kan met mensen uit de buurt in gesprek te gaan. Inloop vanaf 17.45 uur, de maaltijd begint rond 18.00 uur en de kosten zijn € 7 voor een (vegetarisch) maaltijd met dessert en iets te drinken. Opgeven en info bij Jacqueline Meij: tel. 06 – 48750078, e-mail: buurttafel@paaskerk-amstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.