In AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22, kan men op dinsdag 10 december (21.00 uur) de wedstrijd AFC AJAX – VALENCIA volgen op een groot scherm onder het genot van Burgers en Bier. De kosten bedragen € 15. In de voormalige kerk is tegenwoordig de lokale brouwerij De Naeckte Brouwers gevestigd.

Er is ook veel (gratis)  muziek in december in AnnA. Het programma ziet er als volg uit. Zondag 1 december: Singer-songwriter Niekse uit Nijmegen, die melancholische indiefolk brengt.

Zondag 8 december: Close to fire. De vierkoppige band uit Noord-Holland speelt vrolijke Indiepop, speelse melodieën met een surfy sound, meerstemmigheid en catchy popsongs in een toegankelijke stijl. Zondag 15 december: Rose Marin met muziek die een mix is van country, folk en pop. Alle muziekmiddagen beginnen om 16:00 uur.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.