Met de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 2’ wordt in Cinema Amstelveen weer een Ladies Morning en Ladies Night gevierd. Dat gebeurt op woensdag 27 november om 10.00 en 20.30 uur.

In ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 2’ worstelen drie vrouwen lachend en vloekend ieder met eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen. De verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die het publiek, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

Een Ladies Morning & Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.