‘Moes’ heet de voorstelling voor peuters en keuters, die zondag 17 november om 10.00 en 11.30  uur is te zien. in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl en info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

Op de vloer een appelboom en drie kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes.

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5 tot 5 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses, zegt het Poppentheater.

Moes is een samenwerking van Karel Casier en Dieske Krijnders. Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in de MOESspeeltuin, een fijne installatie waarin de kinderen zelf aan de slag kunnen met appeltjes, vrachtwagens en potjes.Voor iedereen vanaf 1,5 jaar dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.