De verborgen betekenis van het kinderlied ‘Witte zwanen, zwarte zwanen’. Daarover vertelt Abe van der Veen in het Zincafé van Brentano op donderdag 14 november  (14.00 uur – 16.00 uur). Het Zincafé wordt gehouden in ’t Huis aan de Poel, Populierenlaan 21. Kosten: € 7,50  (incl. consumptie). Aanmelden bij de receptie van ’t Huis aan de Poel, telefoon: 020  6419351. Of mailen naar zincafe@brentano.nl.

Het oude kinderliedje over de zwanen werd gezongen op het schoolplein tijdens een spelletje, waarbij twee kinderen een poortje vormden en de anderen een rij vormden en er één voor één onderdoor gingen. Als het liedje uit was, werd er een kind gevangen. Die ging dan vervolgens achter de vangers staan.

Abe van der Veen, ook wel bekend als Abe de Verteller, vertelt als voordrachtkunstenaar over de verborgen betekenis en diepere boodschap van dit kinderlied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.