Maandag 11 november om 19.30 uur is de opera Don Pasquale (Donizetti) van The Royal Opera House te zien in Cinema Amstelveen.

Lieveling Bryn Terfel van The Royal Opera voert de cast aan in deze nieuwe productie van Donizetti’s komedie over een huiselijk drama tussen twee generaties. Het geestige verhaal van een man van middelbare leeftijd wiens vermeend jonge vrouw hem om haar vingers windt – met haar eigen romantische doel voor ogen – weet al eeuwenlang het publiek te vermaken en te verrassen, niet in de laatste plaats dankzij de briljante muziek en de virtuoze vertolking door de vocalisten. Deze productie van Damiano Michieletto laat zien hoe eigentijds de karakters blijven, ook voor het huidige publiek, en hoe dit tijdloze verhaal altijd zal blijven ontroeren.

The Royal Opera & Ballet House London
Het Londense operahuis, The Royal Opera House brengt in seizoen 2019/2020 zes opera’s en zes balletten vanuit Covent Garden London voor u in de bioscoop.. De operaproducties zijn bekende titels uit het repertoire, met grote namen als Jonas Kaufmann, Bryn Terfel en Nina Stemme in de casts.

U kunt genieten van de bijzondere opera’s en balletvertoningen van The Royal Opera House, Covent Garden vanuit uw bioscoopstoel. Bij alle vertoningen is voorafgaand een inleiding over het stuk, achtergrond informatie of interviews met de regisseur of de spelers. Alle opera’s worden ondertiteld in het Nederlands.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.