Van de drie Rotaryclubs in Amstelveen houdt de meest voor de buitenwereld openstaande, Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA), op woensdag 13 november weer een open avond in zaal ‘De Serre’ van De Kegel aan de Bovenkerkerweg 81.

Daar is de gastspreker Geert Jan Jansen. Gij spreekt over ‘Schilder en meestervervalser van de eeuw, met zijn levensverhaal’. Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel houdt de open avond om geïnteresseerden en mogelijk nieuwe leden te laten zien wat Rotary is en betekent in de huidige samenleving. Met deze gastspreker laten we zien dat we graag luisteren naar en in gesprek gaan met bijzondere mensen over hun leven. Iedereen is dus welkom.

Aanmelden vóór 11 november bij: secretarisrana@gmail.com. De Open Avond begint om 19.45 uur (inloop 19.30 uur) en de toegang is gratis.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.