Eriko Ishikawa geeft een pianoconcert in Paaskerk aan het Augustinuspark 1 op  zondag 10 november om 12.00 uur.

Eriko Ishikawa

De pianiste Ishikawa neemt haar publiek mee op een muzikale reis tijdens een koffieconcert. Zij speelt 25 folksongs en leidt de concertbezoekers daarmee door het Noorse landschap. Hoorbaar een reis met veel emoties. Zij speelt werken van Grieg en Bach. De toegang is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Eriko Ishikawa studeerde aan de Universiteit van Tokyo en het Marcel Dupré concervatorium in Meudon, Frankrijk. Zij begeleidt diverse koren en klassiek ballet en was deelnemer aan de Internationale Muziekontmoetingen van Edingen in België.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.