Wie destijds jong en een vaste bezoeker van jeugdcentra als Zodiac en de Basjes was, moet naar de reünie in P60 komen op vrijdag 10 januari (21.00 tot 02.00 uur). Een feest waar ook bezoekers van destijds van cafés als Café 1890, Silversant en Sociëteit Uilenstede welkom zijn.

Muziek van destijds wordt verzorgd door DJ Alex van Oostrom (40 UP). De entree is 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur. Zodiac was jarenlang gevestigd aan de Burgemeester Haspelslaan. Het was destijds gebouwd na de actie ’60.000’ van het Amstelveens Weekblad. De gemeente deed er geld bij en ook Ben Pon van Volkswagen schonk geld. Jeugdwethouder Ben Goudsmit begeleidde de bouw van de gemeente uit.

Later werd het overgenomen door VVD-er René Mok, die er zijn club voor vrijgezellen Ufot in huisveste en later een pand aan Pandora daarvoor bouwde. Dat moest verdwijnen voor nieuwbouw van scholen, onder meer Panta Rhei, en de Nieuwe Bankrashal. Zodiac werd weer afgebroken.

Foto: amstelveenweb.com

 

1 REACTIE

  1. 😂 Van mijn kliekje die daar vaak zat , ben ik nog de enige die in Amstelveen woont. De rest woont elders, vanwege de hoge huizenprijzen of zijn overleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.