Vóór de overval (zaterdagavond) op de vestiging van Albert Heijn aan Maalderij werd daar vrijdag en zaterdag op uitnodiging van supermarktmanager Nico Bon St. Urbanus Chocolade verkocht. Om de feestelijke opening van de vernieuwde winkel te vieren. En AH doneerde extra per verkochte reep tijdens die actie.

Dit weekend werden 1.295 St. Urbanus chocoladerepen verkocht. Met deze eindsprint zijn er 10.000 chocoladerepen naar degenen gegaan die zowel van chocola als van de kerk van Bovenkerk houden. “Zaterdagavond eenmaal thuisgekomen hebben we met stomme verbazing het nieuws vernomen van de overval”, zegt Chris van den Helder van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanuskerk. “Op brute wijze zijn een paar centen ontfutseld aan de kassamedewerkers. Gelukkig vernamen wij dat er goede nazorg is voor de betrokkenen. Dit staat in schril contrast met hoe wij als gast twee dagen met de Albert Heijnmedewerkers mochten optrekken. Geen vraag was te veel en we hebben hen ervaren als een hardwerkende, enthousiaste en open mensen. Wij hebben veel waardering voor wat zij voor ons gedaan hebben.” Van den Helder wenst de door de overval gedupeerden veel sterkte toe.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.