In de afgelopen herfstvakantie werd het 23ste Rabobank schoolhockey toernooi gespeeld . Er deden op deze zonnige donderdag 270 kinderen van elf scholen mee. In het toernooi voor groep 5 en 6 werd de wisselbeker gewonnen door de Karel Eykman School. Bij groep 7 en 8 door de Brede School Rembrandt.

Winnend team Karel Eykmanschool. Boven: Brede school Rembrandt

Het toernooi werd op twee locaties gespeeld. De leerlingen van groep 5 en 6 werden warm ontvangen bij MHC Amstelveen. De leerlingen van groep 7 en 8 bij hockeyvereniging Myra. Er stond op elke locatie een grote zilveren wisselbeker klaar voor de winnaar van het toernooi. Na een ochtend vol spannende wedstrijden kon er een winnaar bekend gemaakt worden.

 

Kampioen

De beide winnende scholen mogen zich Rabobank Schoolhockey kampioen 2019 noemen. Het Rabobank schoolhockey toernooi is een samenwerkingsverband tussen de Rabobank, AmstelveenSport en de hockeyverenigingen. Krista Mol (coördinator schoolhockey):“Het is mooi te zien hoe deze samenwerking met de Rabobank en de hockeyverenigingen zorgt voor een leuke, sportieve activiteit voor basisschool leerlingen in de herfstvakantie. De kinderen zijn op deze manier niet alleen een hele ochtend bezig, maar zijn ook nog eens lekker buiten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.