Op zondag  27 oktober om 12.00 uur  geeft Dirk Out  een koffieconcert op het fraaie orgel van de Paaskerk, Augustinuspark 1. Hij speelt de bekende Toccata en Fuga in d, BWV 565 van Bach en enkele koraalvoorspelen, waaronder ‘Ich ruf’ zu dir, Herr Jesu Christ, BWV 731.

Ook Mozart is te horen met het Andante für eine Walze in eine kleine Orgel’, KV 616. Vervolgens een Sortie in ES van Louis Lefébure-Wély, een March upon Händels ‘ Lift up your heads’ en enkele koraalbewerkingen van Feike Asma. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Gastorganist

Dirk Out is een graag geziene gastorganist in de Paaskerk. We kennen hem, buiten zijn enorme concertagenda in binnen en buitenland, van de jaarlijkse Sing-in. Hij weet de bezoekers dan altijd weer te boeien met zijn fraaie spel. Ook dit jaar wordt de jaarlijkse Sing-in gehouden in de Paaskerk op de 3e zondag in december, op zondag 15 december vanaf 14.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.