Fietsers die woensdagochtend langs het knooppunt Ouderkerkerlaan kwamen, kregen vers fruit van de gemeente voor onderweg. Dat werd uitgedeeld door verkeerswethouder Rob Ellermeijer. De gemeente wil wegens de vele fietsomleidingen in Amstelveen min of meer symbolisch fietsers extra energie geven, zegt zij.

“De fietsers langs dit punt kunnen wel een kleine ondersteuning gebruiken”, zegt wethouder Rob Ellermeijer. “We hopen dat een stukje fruit ze wat meer energie geeft voor de extra meters die ze moeten maken.”

Fietsomleidingen

Rondom het knooppunt Ouderkerkerlaan zijn diverse fietsomleidingen, door de ombouw van de Amstelveenlijn en de verbreding van het viaduct Ouderkerkerlaan.

Uitdeelacties

De fietsers reageerden positief op de uitdeelactie. Wegens het grote succes zegt de gemeente die dinsdagochtend 29 oktober te herhalen. Er is dan dus wéér fruit te halen bij knooppunt Ouderkerkerlaan tussen 08.00 en 09.00 uur.

1 REACTIE

  1. Een leuke geste, want het is inderdaad verdomd irritant dat je constant die borden van omleiding tegenkomt, waarbij je je weleens afvraagt, kon dat stukje niet wat sneller?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.