In de herfstvakantie pakt Schouwburg Amstelveen uit met jeugdvoorstellingen. Buurman & Buurman, de allerleukste klussers van Nederland, komen daar op zondag 27 oktober en alle bekende sprookjesfiguren komen voorbij in De Sprookjes Revue op zondag 20 oktober. In Cinema Amstelveen draaien elke dag kinderfilms.

De Sprookjes Revue is voor iedereen van drie haar een ouder. Het Kleine Theater maakt voorstellingen waarin bekende sprookjes een verrassende wending krijgen. Samen met een band levert dat een muzikaal feest op voor jong en oud. In De Sprookjes Revue op zondag 20 oktober om 15.00 uur zijn de leukste liedjes verzameld in een swingende revue. Natuurlijk komen bekende Sprookjes-figuren zoals Assepoester, Roodkapje en de Wolf, Doornroosje en Rapunzel langs.

Buurman

Buurman & Buurman gaan kamperen die een 4+ show. De leukste klussers van Nederland komen op zondag 27 oktober (14.00 en 16.00 uur) naar Amstelveen. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Ze zijn toe aan een welverdiende vakantie en hebben een mooi plekje gereserveerd op een camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze…

Jeugdfilms
Tijdens de herfstvakantie (zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober) draaien er elke dag jeugdfilms in Cinema Amstelveen: De Club van Lelijke Kinderen (6+), dagelijks 11.30 uur, Everest: De Jonge Yeti (6+), dagelijks 13.35 uur en Misfit 2 (AL), dagelijks 15.45 uur.

Theateragenda 
Donderdag 17 oktober klinkt de zigeunermuziek van The Basily Gipsy Band, vrijdag 18 oktober speelt gitarist Ed Struijlaart Van Clapton tot Sheeran, zaterdag 19 oktober danst ICK Amsterdam All Over – Acts of Love en speelt Henry van Loon Onze Henry voor een uitverkochte zaal. Zondag 20 oktober klinkt klassieke muziek van het Uriël Ensemble en is er om 15.00 uur De Sprookjes Revue voor peuters vanaf 3 jaar. Woensdag 23 oktober betovert OG3NE het publiek met harmonieuze samenzang in de Sweet Harmony Tour.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.