De nu gesloten, maar op 16 oktober weer met een volledig nieuw concept te openen supermarkt van AH aan Maalderij gaat extra uitpakken voor de door brand verwoeste Urbanuskerk te Bovenkerk. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober worden daar de St.Urbanus Chocoladerepen verkocht met twee euro  extra opbrengst voor de broodnodige restauratie van de kerk.

In totaal gaat er die dagen € 5 per reep naar het goede doel. “Kom dus op die dagen boodschappen doen en koop zo’n lekkere reep van Martinez chocolade”, meldt het Bewonersplatform Bovenkerk.

Euro extra

“AH aan de Maalderij geeft ons de gelegenheid twee dagen de St. Urbanus chocoladerepen te verkopen en voor elke verkochte reep in de winkel krijgen we twee euro extra van AH gedoneerd. AH vindt het belangrijk dat de winkel ook een maatschappelijke bijdrage levert aan Bovenkerk en ziet dat o.a. gerealiseerd door deze actie”, zegt Chris van den Helder van het platform.

Zowel hij als de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus is blij met de actie. “Wij houden nu niet drie maar vijf euro per reep over. Er is geen limiet deze dagen op het aantal St. Urbanus chocoladerepen. We gaan ervoor en we stevenen af op in totaal 10.000 verkochte repen.”

Tompoezen

Er zijn inmiddels 7.700 repen verkocht. AH aan de Maalderij zegt ook lokaal de gemeenschap te willen ondersteunen. Na de fatale brand van de St. Urbanuskerk op 15 september 2018 startte dit filiaal van AH een actie met de verkoop van Tompoezen. De actie bracht een prachtig bedrag op van € 3.000. Nu volgt dus de repenactie. De stichting staat er met haar bakfiets, vol repen. Inlichtingen: chocolade@helponsuitdebrand.com  of: tel: 06 27 88 69 66

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.