De biograaf van Frans Pointl, de auteur David de Poel is zondag 13 oktober (14.30 uur) bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649-651. De schrijver Frans Pointl debuteerde vrijlaat, hij was al 56, met zijn boek  ‘De kip die over de soep vloog’.

Hij verscheen bij Van Dis in de IJsbreker en stal de harten van heel televisiekijkend Nederland. Zijn boek werd een bestseller en Pointl in één klap een BN’er.

Ziek

In deze bijzondere biografie neemt David de Poel lezers mee in Pointls leven en beschreef ook de laatste jaren van Pointl: Hij werd plotseling ernstig ziek, moest lang revalideren en bleef tot zijn laatste ademtocht geestig en ad rem.

De Poel wordt geïnterviewd  door Guus Bauer, zelf een van de eerste uitgevers van Pointl. Na afloop is er een hapje en een drankje en signeert De Poel zijn werk.

Verzameld werk

Behalve de biografie verscheen deze maand het ‘Verzameld werk’ van Frans Pointl, met daarin naast het bekende werk een schat aan ongepubliceerd materiaal. Natuurlijk is ook die uitgave ruimschoots voorhanden.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.