Vanaf maandag 7 oktober start er een nieuw seizoen Multisport in de meest interactieve gymzaal van Nederland: De Beweegbox aan de Sportlaan. 

Door te sporten verbeteren kinderen hun motorische en sociale vaardigheden, meent AmstelveenSport.  ‘Daarbij is het van belang dat zij spelenderwijs kennismaken met zo veel mogelijk verschillende vormen van sporten en bewegen. Op die manier ontwikkelt een kind zich veelzijdig. Met Multisport oefent het kind alle beweegvormen. Springen, vallen, rollen, rennen, klimmen, gooien en vangen, alle vormen die belangrijk zijn voor een veelzijdige ontwikkeling komen aan bod.’

Met elkaar
Kinderen willen vooral spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Door samen te sporten leren kinderen meteen sociale vaardigheden; elkaar helpen als het even niet lukt, elkaar aanmoedigen en op hun beurt wachten, zijn daar voorbeelden van, zeggen de organisatoren.

Lessen
De lessen zijn op maandag van 15.45 – 16.30 uur voor kinderen van 5 tot 7 jaar en van 16.45-17.30 uur voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Elke week, behalve in de kerstvakantie. De eerste les van dit seizoen is op 7 oktober 2019 en de lessen gaan door tot en met 29 juni 2020.

Kosten: Multisport kost € 95,- voor 18 weken en € 150,- voor 36 weken. Voor meer informatie: Krista Mol, 088-8585104, info@amstelveensport.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.