Er komt weer een Popkoor Amstelveen. P60 begint daarmee op dinsdag 1 oktober het 20e seizoen. Dat staat in het teken van ‘London Glory’. Vele decennia lang heeft Londen de grootste bands en artiesten voortgebracht. Zoals bands als Led Zeppelin, The Police, The Rolling Stones, Queen, The Clash, Coldplay en Madness. Maar ook artiesten als Elton John, Adele en David Bowie om er maar een paar te noemen.

Toetsenist en zanger Boris Kothuis (The Pilgrims, Joia) heef ruim acht jaar ervaring met het leiden van het Popkoor in Haarlem en Amstelveen. Voor elke cyclus wordt aan de hand van een nieuw thema een nieuw repertoire gevormd en gearrangeerd. De 15-weekse workshop kost 170 euro en wordt afgesloten met een optreden in P60, onder begeleiding van een professionele band.

De repetities vinden plaats op dinsdag van 20:00 tot 21:15. De uitvoering op 6 februari 2020. Aanmelden kan via workshops@p60.nl Bij de aanmelding graag voor- en achternaam en telefoonnummer vermelden. Wie niet zeker weet of hij of zij wil deelnemen, wordt geadviseerd in elk geval de eerste repetitie bij te wonen op proef. Dat dan wel even bij de aanmelding vermelden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.