Familiefestival Kleurrijk – een groot feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken voor de hele familie – wordt zondag 13 oktober van 9.30 tot 13.00 uur gehouden in Schouwburg Amstelveen.

De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en zij naar hartenlust kunnen ontdekken en spelen. De peuters kunnen zich verkleden tot vierkant of cirkel, een totempaal bouwen of een duik nemen in een levensgrote blokkendoos. In de theaterzalen zijn de voorstellingen Geel (2+) en Het grote kleurenballet (4+) te zien, die deel uitmaken van de ontdekkingsreis.

Geel (2+)
In Geel wordt het publiek meegenomen naar een wereld waar alles geel is. De kleur van de zon, de kleur van blijdschap. De bezoekertjes en hun ouders zitten ook op gele kussentjes. Met haar mimespel (om 10.00 en 11.45 uur) laat Anastasiia Liubchenko in deze wereld allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt en ze ontdekken dat men met geel en blauw de kleur groen krijgt en zo uiteindelijk een kleurrijke wereld creëren.

Kleurenballet (4+)
Een grote gele bal doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. Alleen zijn sommige danspassen best lastig en de kostuums zijn prachtig, maar ook groot en onhandig. Het zorgt voor hilarische momenten. Uiteindelijk worden alle passen losgelaten en ontstaat een prachtig bewegend kunstwerk.
Door Theaterstraat en Meboer & Bakker om 10.15 en 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.