In een afwisselend openingsweekend opent Schouwburg Amstelveen van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober het nieuwe theaterseizoen. Met aanbod voor jong en oud, waarin vele theatergenres aan bod komen.

Op vrijdag 4 oktober opent de schouwburg met het filmconcert WAD Live. Een zeer bijzondere muzikale filmhommage aan de pure schoonheid van de Nederlandse Wadden die met het 42-koppige Noordpool Orkest en verteller Rob Buiter (o.a. bekend van Vroege Vogels) vóór het filmdoek zal worden opgevoerd.

SCAPINO BALLET

Scapino Ballet Rotterdam danst op zaterdag 5 oktober een sfeervol tweeluik van succeschoreograaf Ed Wubbe: Holland & Le Chat Noir. In dit tweeluik wordt het publiek met bruisende en theatrale dans meegenomen naar de Gouden Eeuw en de Parijse revue.

SANDIFORT

Wie van schurend cabaret houdt, moet op zaterdag 5 oktober bij Vrijdag bij Sandifort zijn. Dit duo komt terug met hun succesproductie Voorlopig voor altijd. In het schrijnende, hilarische en ongenadig grappige programma trekt een karavaan aan beklagendswaardige typetjes voorbij.

APENNOTEN

Het openingsweekend wordt zondag 6 oktober om 15.00 uur afgesloten met Zoveel kleuren (2+) van Apennoten. Z@ppelin-kijkertjes kennen Apennoten natuurlijk al langer: het muzikale programma waarin wordt gezongen en gedanst. En nu komen de makers naar Amstelveen om de bekendste en leukste Apennoten-liedjes te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.