Ook het Amstelveens Poppentheater doet mee met de Week van de Ontmoeting, de Amstelveense vertolking van de Dag van de Eenzaamheid. Het poppentheater wil zich trouwens ook profileren met het zogenoemde ‘Kids Festival’.

Op zaterdag 28 september (16.00 en 19.30 uur) speelt en zingt de jonge Mirthe Dokter een voorstelling van 30 minuten past binnen de Week van de Ontmoeting. De voorstelling ‘Kijk, ik zoek’ gaat over een klein jongetje die vanuit het AZC zijn buurt gaat ontdekken die. Vol enthousiasme schildert Mirthe het verhaal met behulp van een overheadprojector in een groot prentenboek. Mirthe won de publieksprijs tijdens het Puppet International Festival en de juryprijs van de Nederlandse Vereniging van Poppenspelers. Toegang € 6,50 inclusief een drankje.

Circus

Op zaterdag 29 september (13.00, 14.00 en 15.00 uur) brengt Goochelaar Jahon een woordloze combinatie tussen goochelen, schaduwspel en theatrale clownerie. Een intieme voorstelling in een kleine circustent voor de Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein. Neem plaats op de tribune wees getuige van een zeer bijzondere goochelaar.

Deze voorstelling speelt namens het poppentheater op het Kids Festival van Schouwburg. Kaartjes zijn te koop bij Schouwburg Amstelveen.

Naast Goochelaar Jahon zal Irene Laros met haar gekke hond als loopact aanwezig zijn op het Kids Festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.