Onder de titel ‘Waar ik je zoek’ start woesdag 2 oktober (20.00 – 21.30 uur) een lezingencyclus in de Paaskerk aan de Augustinuspark 1. Het is de titel van het tweede boek van ds. Werner Pieterse en bevat verhalen van ‘Verhalen van zwervers, koningen, moeder en kind’. De grootste Bijbelverhalen met beelden en korte toelichtingen staan hierin verteld.

Het boek wordt ‘langzaam’ gelezen in drie avonden met volop ruimte voor vragen en gesprek over vooraf gelezen passages. Alles begint in een tuin. Twee mensen en God – waar ben je? Op harde grond roept God Zijn mensen om op weg te gaan. Met de groep zwervers trekt hij de woestijn door, op zoek naar nieuw land. Daar bevechten warlords en koningen hun vijanden, en elkaar, bouwen paleizen en tempels. God blijft zoeken, roepen. Een moeder, een kind, nieuw begin. Steeds weer. Iedereen is welkom op woensdag 2, 16 en 30 oktober om 20.00 uur in de Paaskerk.

Kijk voor meer informatie op www.wernerpieterse.nl of stuur een e-mail naar ds. Werner Pieterse, stadsdominee@wernerpieterse.nl

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.