Het op donderdag 26 september (19.30 uur) weer te starten Poëziecafé bij boekhandel Venstra wordt geopend door Radna Fabias. Zij vertelt over haar debuutbundel ‘Habitus’ en hoe die haar, geheel onverwacht, vier grote poëzieprijzen opleverde.

Radna_Fabias. Foto: Wouter le Duc

Het poëziecafé wordt elke laatste donderdag van de maand druk bezocht door poëzieliefhebbers die voordragen uit eigen werk of lekker willen luisteren naar het werk van anderen. Radna Fabias debuteerde in 2018 met haar bundel ‘Habitus’ waarin ze schrijft over de terugkeer naar haar geboortegrond op het eiland Curaçao. Ze gaat in haar gedichten op zoek naar wat ‘thuis’ nou eigenlijk precies betekent.

Debuut

Met ‘Habitus’ won ze vier grote poëzieprijzen waaronder ‘De Grote Poëzieprijs 2019’ en de ‘Buddingh-prijs’ voor het beste poëziedebuut. Het poëziecafé zegt erg trots te zijn dat ze haar op 26 september mogen ontvangen en hoopt hiermee de bezoekers te inspireren weer volop met poëzie aan de slag te gaan. Kaartjes voor deze speciale editie van het poëziecafé zijn te verkrijgen via www.debibliotheekamstelland.nl Zoals altijd is er ook weer de mogelijkheid om voor te dragen uit eigen werk. Kosten €7,50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.