Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad houdt een zogenaamde Open Vriendinnendag op vrijdag 20 september, van 15:30 tot 18:00 uur. De middag is bestemd voor meiden die ook ervan dromen ooit voor Oranje te spelen of die gewoon eens willen voetballen.

“Ondanks de verloren WK finale in Frankrijk is iedereen fan geworden van de Oranje Leeuwinnen”, constateert de organisatie. “De prestaties van de regerend Europees Kampioen is voor veel jonge meiden een inspiratiebron om ook te gaan voetballen.” Vandaar de open dag dus. “Op deze middag maken de meiden op een leuke manier kennis met de voetbalsport en de club.” Deelname aan de vriendinnendag is gratis en geheel vrijblijvend.

Later

Het is geen probleem als de meiden pas later kunnen komen in verband met school, meldt de club. Alle meisjes die willen meetrainen kunnen zich aanmelden op www.vriendinnendag.info

Wie op 20 september niet kan, maar toch een keer wil meetrainen, kan contact opnemen met de club via de website.

Op www.vriendinnendag.info is ook meer informatie over de Open Vriendinnendag te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.