De politie zoekt bewoners van Patrimonium en Elsrijk die mogelijke verdachten van diefstal op camerabeeld hebben staan. Zij kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar het basisteam Amstelveen. Er is door de politie inmiddels een tekstkar ingezet om bewoners van de beide extra te waarschuwen, want daar doet zich een golf van inbraken voor. De dieven braken in op de Da Costalaan, het Jan Tooropplantsoen, de Thorbeckelaan en De Savornin Lohmanlaan, meldt de politie.

Er werd zomaar overdag, tussen 12.00 en 17.00 uur ingebroken, ’s middags dus. Van twee mannen zijn er, dankzij bewoners, signalementen. Van de ene man is het signalement: 20 tot 25 jaar oud, donkere huidskleur, +/- 1.60 m lang, tenger postuur, kort geschoren haar, blauwe met zwarte jas en blauwe spijkerbroek. Van de andere: 20 tot 25 jaar oud, blank of licht getint, +/- 1.65 m lang, tenger postuur, geel shirt en gele pet.

Wie iemand ziet die goeddeels aan deze omschrijving voldoet, wordt gevraagd 112 te bellen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.