De makers van Pinokkio hebben ook het nieuwe theaterprogramma ‘Atlantis bouwt de Veenfabriek’ gemaakt, dat van 20 t/m 22 september is te zien in het Bostheater. Een show met muziek, theater en gastronomie.  Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. 

Inclusief een vegetarisch diner met invloeden uit Mauritanië en het Midden-Oosten. Met volgens de producenten smaken uit de oudste beschavingen. Vrijdag 20 en zaterdag 21 september start de voorstelling om 19:00 uur. Op zondag 22 september is er een matinee voorstelling om 13:00 uur. Het Atlantismenu is inbegrepen in het ticket. Er wordt gezamenlijk rondom en tijdens de voorstelling gegeten.

Murw
Vragen zijn tegenwoordig: Hoe kun je voorkomen murw te raken van de rampberichten over het klimaat en de toenemende polarisatie en hoopvol blijven in een cynische wereld? “Het is twee voor twaalf en we weten massaal niet wat we moeten doen”, zegt het programma. “We moeten geloven dat het anders kan en dat jij wat kan bedenken. Niet perse serieuzer, of belangrijker. Maar fouter, raarder, anderser. Terwijl de doomsday klok tikt, ontstaat op bouwgrond een subtropisch zwemparadijs waarin je kunt tijdreizen. Is er nog hoop voor deze beschaving? Kunnen we door terug te kijken, verzinnen wat onze beslissingen van morgen zullen zijn?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.