‘De bekende Nederlander’ heet het blijspel van Sir Alan Ayckbourn dat toneelgroep Tobo op vrijdag 27 en zaterdag 28 september (20.15 uur) en zondag 29 september om 15.00 uur speelt in het Noorddamcentrum te Bovenkerk.


Het verhaal gaat over de ontmoeting van 17 jaar geleden tussen Arend van der Made en Marco Mink. Arend kwam in de dubbele beglazing en Marco in de gevangenis terecht, waar hij zijn memoires schreef. Na een spraakmakend interview met Astrid Barend werd hij een beroemde tv-ster.

Televisie

Astrid is inmiddels hard op weg naar de top van televisieland. Voor haar nieuwe programma doet zij een beroep op Marco Mink voor een nieuwe ontmoeting tussen de twee mannen. Tijdens de filmopnames wordt er flink gewroet in verzuurde aarde, het privéleven van glamourboy Marco blootgelegd en steekt de wind op boven de stille wateren van Arend. Regie: Evert de Vries

Met: Remco van Haagen, Carles Wolterman, Marijtje Overduin, Katy Olivia van Tergouw, Robert Tamboer, Peter Lichtenveldt, Madeleine Weel, Margriet Berger en anderen. Meer info en kaarten: www.toneelgroeptobo.nl/binnenkort

Toneelgroep Bovenkerk, afgekort TOBO, is Amstelveen’s oudste amateurtoneelvereniging en opgericht in 1945. In die tijd moest elke toneeltekst goedgekeurd worden door de katholieke kerk. Die tijden zijn voorbij: tegenwoordig is TOBO een moderne en ambitieuze vereniging die toegankelijk theater van hoge kwaliteit biedt. De toneelgroep speelt meestal stukken met een komische toon. Twee keer per jaar voert de toneelgroep een avondvullend stuk op in het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Kijk op www.toneelgroeptobo.nl voor het actuele programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.