‘Samen bewegen’ is het thema van de Wereld Alzheimer Dag 2019. De afdeling Amstelland en Meerlanden van Alzheimer Nederland houdt een ontmoetingsdag zondag 22 september om 14.00 uur in de Thamerkerk in Uithoorn, voor iedereen die te maken heeft met dementie. In het kader van het thema is het daar luisteren en vooral te dansen geblazen op muziek die men doorgaans kent. 


Het gaat dus om patiënten, mantelzorgers, naasten, vrijwilligers en zorgprofessionals. De Thamerkerk in Uithoorn ligt aan de Amstel (Amsteldijk Noord 1, 1433 XS) en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ontvangst met koffie, thee of frisdrank en een zoete lekkernij. Daarna is er muziek uit de ‘goeie ouwe tijd’, met bijbehorende beelden op grote schermen. Er kan dus gedanst worden.

Voorbeeld

Leden van Dansschool Mittelmeijer zijn aanwezig om het goede voorbeeld te geven en bezoekers eventueel te helpen met wat op de achtergrond geraakte danspassen. Maar men kan ook gewoon genieten van een gezellige middag met heerlijke hapjes en drankjes in een prachtige omgeving.

De middag duurt tot (uiterlijk) 18.00 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon (rek.nr.: NL75 RABO 0150 7653 20 tnv Alzheimer Nederland).  Aanmelden kan door een mail te sturen naar Wadamstelland2019@gmail.com. Men krijgt dan een link toegestuurd waarmee men zich kan inschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.