Over duurzaamheid is er op donderdag 19 september informatieavond in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 138. Men krijgt daar informatie over de Buurtactie Duurzaam Elsrijk, die probeert duurzaamheid in eigen we=ijk te bevorderen. De avond begint om 19.30 uur.

De Buurtactie is een initiatief van Stadsdorp Elsrijk en de gemeente Amstelveen. Er wordt samengewerkt met het Regionaal Energieloket en De Groene Grachten, een op verduurzaming van historische panden gericht ingenieursbureau.

Het doel van de actie is wijkbewoners de mogelijkheden van het verduurzamen van jaren-dertigwoning te laten zien. Hierbij wordt rekening gehouden met de karakteristieke kenmerken van de wijk en de woningen, zegt de organisatie. De actie is gericht op de jaren-dertigwoningen in Elsrijk, gebouwd tussen ongeveer 1921 en 1950.
Aanmelden en meer informatie graag via www.stadsdorpelsrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.