Niet zo’n uitbundig festival als in het verleden, maar zaterdag (14 september) wordt in het Stadshart toch wel aandacht geschonken aan de start van het culturele seizoen. Van 12.00 tot 17.00 is er in de bibliotheek aan de Stadsplein een sport- en cultuurmarkt. Ruim 30 organisaties presenteren zich daar.

Zij zijn actief op het terrein van bijvoorbeeld muziek, musical, dans, zwemmen, schaken, voetballen en bootcampen. Een markt voor kinderen en volwassenen om inspiratie op te doen, zeggen de organisatoren.

Naast het verstrekken van uitgebreide informatie aan bezoekers zijn er ook diverse optredens. Zoals van een aantal turntalenten en Djembé spelers. Verder zijn er bijvoorbeeld een cabaret voorstelling en een demonstratie van de Braziliaanse vecht-dans Capoeira.

Programma

Het programma van de diverse presentaties ziet er ruwweg als volgt uit: 12.30 uur: Gemeente Amstelveen; 12.40 uur: Kinder Musical Academie; 13.00 uur: Schouwburg met Annick Boer; 13.40 uur: United Amstelveen; 14.00  uur: Studio Capoeira; 14.20 uur: School of Korean Martial Arts; 14.40 uur: Buenting Sport; 15.00 uur: Dance improvement; 15.20 uur: Platform C;  15.40 uur: Integrated Bootcamp; 16.00 uur: Muziekcentrum Logblock; 16.20 uur: OVA Musical vereniging Amstelveen: 16.40 uur: P60; 17.00 uur: de Bibliotheek Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.