Onder de titel ‘Elke Stap telt’ kan men in twaalf weken zijn conditie verbeteren om moeiteloos kan meewandelen met een wandelgroep. De cursus kost € 40, inclusief de bruikleen van een stappenteller. Iedere deelnemer werkt op zijn of haar eigen niveau. Men wandelt met wandelcoach en beweegdocent Cisca van der Straaten en sacraal therapeut Cranio. Op dinsdag 24 september om 14:30 uur start de cursus. De wandelingen duren van 14:30 tot 16:30 uur en vertrekken altijd vanaf het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75. Dinsdag 17 september is er van 14:30 tot 16:00 uur een informatiebijeenkomst.

Wekelijks komen alle deelnemers samen om hun nieuwe weekschema op te halen, ervaringen uit te wisselen en te wandelen. Zo ontmoet men andere deelnemers en kan men ook op een ander moment afspreken om samen met iemand te wandelen. De groep zal uit maximaal 16 deelnemers bestaan.

Test

Tijdens het startmoment wordt er een wandeltest afgenomen waarmee het instapniveau wordt bepaald. Vervolgens krijgt iedereen een individueel opbouwprogramma, dat uit een wekelijks wandelschema bestaat. Aan het einde wordt opnieuw de wandeltest afgenomen om te zien of de conditie verbeterd is. Tijdens een aantal bijeenkomsten zal voorlichting gegeven worden over o.a. een actieve leefstijl, gezonde voeding, juiste wandeluitrusting etc. Een unieke combinatie dus van informatie, sportiviteit en gezelligheid.

Aanmelden

Voor de informatiebijeenkomst en / of de cursus ‘Elke Stap telt’ aanmelden bij Iris Meertens; info@amstelveensport.nl onder vermelding van ‘Elke Stap Telt’, voor- en achternaam en telefoonnummer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.