Met een boek over de historie van Amstelveen verwelkomde directievoorzitter Ugur Pekdemir van de regionale Rabobank maandagmorgen de eerste klanten op de nieuwe locatie. De bank aan de Van der Hooplaan was opgeheven en verplaatst naar het hoofdkantoor in de Parktoren. Op de Van der Hooplaan blijven wel de automaten (voor halen en brengen van geld).

Met de verplaatsing zijn Jinn van Gastel en voormalig gemeentelijk hoofd van de Economische afdeling Christa de Kemp (zie foto) het wel eens. Zij begrijpen de meerwaarde van het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten. “Het betekent dat je voor echt al je vragen op één adres terecht kunt”, vinden zij. “Of je nu op afspraak komt, een afspraak maken wilt of zomaar een vraag hebt over je woning, vermogen of je bedrijf.”

Historie

Het cadeau, een boek over de historie van Amstelveen en de rol van de Rabobank daarin, werd door de klanten in graag aangepakt.

De openingstijden van de bankwinkel aan de Van Heuven Goedhartlaan 7: op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Voor een afspraak kan men altijd terecht, binnen of buiten openingstijden.  Op deze vestiging is geen geld- of stortautomaat beschikbaar.

Kijk op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/ voor de meest actuele informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.