The Dirty Daddies treden zaterdag 21 december op on P60. In oktober spelen ze eerst nog in AFAS Live, daarna gaan ze door met de Grand Theft Audio-tour, om tegen het einde van het jaar voor een intieme show naar Amstelveen te komen.

De band heeft ruim 500 shows gegeven. En was de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Het zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs. 120 hits in 120 minuten worden afgevuurd, waarbij gebruik wordt gemaakt van special effects.

Meer informatie: https://www.p60.nl/21-12-2019/the-dirty-daddies

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.