Omdat maandag  (2 september) de vestiging van de regionale Rabobank aan de Van der Hooplaan dicht gaat en verhuist die naar het hoofdkantoor van de bank in de Parktoren aan de Van Heuven Goedhartlaan 7, deelt de directeur daar persoonlijk tussen 09.30 en 10.30 uur aan de eerste honderd klanten een cadeau uit.

Wel blijven alle automaten, zoals de geld- en sealbagautomaat, op de Van der Hooplaan.  Klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten kunnen dat daar blijven doen. Voor service en financieel advies moet de klant in het vervolg naar de nieuwe locatie.

Centraal

Volgens directievoorzitter Ugur Pekdemir  kan men klanten door het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten beter helpen. “Of het nu gaat over je bankpas, je woning of je bedrijf. Het pand is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en OV, maar ook comfortabel ingericht en voorzien van genoeg spreekkamers.”

De openingstijden van de bankwinkel aan de Van Heuven Goedhartlaan 7: op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Voor een afspraak kan men ook terecht buiten openingstijden.  Op dat hoofdkantoor van de Rabobank Amstel en Vecht os overigens geen geldautomaat beschikbaar.

Website https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/ voor actuele informatie.

Foto: amstelveenweb.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.