Op woensdag 4 september wordt de 10e editie van de rollatorloop in het Olympisch Stadion gehouden. Iedereen kan daar met een rollator 400, 1000 of 2500 meter lopen. De Amstelveense deelnemers worden begeleid door AmstelveenSport (het voormalige Sportbedrijf). Van 11.45 uur af kan men worden opgehaald met een rollator bij een van de drie ophaalpunten. De zijn: Dignahof, Dignahoeve 174, 1187 LN Amstelveen (11.45 uur); Klaasje Zevenster, Klaasje Zevensterstraat 103, 1183 NK Amstelveen (12.05 uur) en Middenhof, Dr. Willem Dreesweg 155, 1188 KD Amstelveen (12.25 uur).

De rollatorloop is een initiatief van Stichting Buurtzorg en het Olympisch Stadion. Die werd in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. De 10e verjaardag wordt extra feestelijk gevierd, met een stuk taart voor iedereen, oudhollandse spellen en een optreden van de populaire zangeres Imca Marina. Er is ook een Rollator Obstacle Walk! Kijk op http://www.rollatorloop.nl/ voor het programma en meer informatie.

Aanmelden

Het is voor de deelnemers verstandig iets te drinken en te eten mee te nemen, evenals regenkleding. Kosten: € 5,- (gepast betalen in de bus). Men kan zich aanmelden door een email te sturen naar: m.regelink@amstelveensport.nl. In zo;n mail zet men: ‘Ik wil mee met de rollatorloop op woensdag 4 september’ plus

voor- en achternaam, telefoonnummer en ophaal locatie (Dignahoeve, Klaasje Zeventer of Middenhof). Men kan zich ook telefonisch aanmelden via telefoonnummer 088-8585104.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.