Tweede kamerlid Sadet Karabulut van de SP spreekt vrijdag 6 september (20.00 uur) in De Meent aan Orion 3. De lokale afdeling van de partij heeft daar een bijeenkomst georganiseerd over de oorlog in het Middern-Oosten. Daar is volgens de SP een permanente oorlog aan de gang.

Sadet Karabulut

Karabulut gaat in op vragen als wat die oorlog voor de rest van de wereld, inclusief Nederland, betekent en welke rol ons land speelt met betrekking tot dit oorlogsgebied. Sadet Karabulut geeft een presentatie over de permanente oorlog in het Midden-Oosten. Vanaf 19.30 uur wordt iedereen verwelkomd met een kop koffie of thee. In verband met de grootte van de zaal vraagt de SP wel via de mail aan te melden bij de secretaris: polma210@kpnmail.nl

9 REACTIES

 1. Wélke oorlog in het Midden-Oosten? Allemaal? Syrië versus rebellen? Iran versus Israël? Israël versus Palestijnen? Golan? Gaza? Libanon? En dat allemaal in één avond?

 2. Lijkt me ook een beetje veel, maar kom eens kijken. Het schijnt gratis te zijn. Tja Pim schijnt dat daar ook die moslimstsunami’s vandaan komen en zoals je weet zijn dat allemaal hele enge mensen met haatbaarden en tienduizenden onderdrukte niquaabdragende onderdrukte moslima’s.

  • Ik heb het helemaal niet over haatbaarden etc. Dus ik begrijp je reactie niet helemaal F̶r̶a̶n̶k̶ Kees.

   En App er zijn meerdere conflicten hoor dan de 5 waar Israel genoemd/geimpliceerd wordt.

   Karabulut gaat het waarschijnlijk over Turkije en de Koerden hebben.

 3. Het Midden-Oosten zal altijd een ongelukkige keuze blijven als locatie voor een toevluchtsoord voor Joden. De Palestijnse diaspora zal altijd naar terugkeer blijven streven.

  Hoort Turkije ook bij het Midden-Oosten?
  Irak in ieder geval wel en daar is het ook nog niet rustig. Saoedi-Arabië en Jemen, niet te vergeten.

  Olie, religie, etniciteit, bemoeienis door het Westen en winstbeluste wapenindustrie vormen een brisant mengsel dat telkens weer tot oorlog in die regio zal leiden.

 4. “Israël noemt het een ‘oorlog tussen de oorlogen’, maar de confrontaties met Iran zijn de afgelopen weken zo frequent en verspreid over zo’n groot gebied, dat een groot gewapend conflict op de loer ligt.” (De Telegraaf, vanochtend.)

  Mevrouw Karabulut zal op 6 september niet om Israël heen kunnen en daarom zal oorlog in De Meent vrijwel onvermijdelijk zijn.

 5. Kan F̶r̶a̶n̶k̶ Kees de Groot nog iets vertellen waarover e.e.a. ging? Onze App beweert dat het wel oorlog zou worden in de Meent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.