Van 26 augustus af is er een nieuwe programmering in zwembad De Meerkamp. Er zijn nieuwe aquasporten en activiteiten voor het hele gezin.

Aquasporten

In het nieuwe seizoen kan men lessen volgen die passen bij de behoefte en het conditieniveau op dit moment van de zwemmer. Die kan trouwens op elk moment overstappen naar een zwaardere of lichtere aquasport. De 12 badenkaart aquasport is voor alle aquasporten geldig. Aankomend seizoen kan men onder meer deelnemen aan lichte intensiteitstraining (LIT, voorheen MBVO), medium intensiteitstraining (MIT, voorheen Hydrofit), hoge intensiteitstraining (HIT, voorheen Aquarobic) en dans intensiteitstraining (DIT).

De woensdagochtend ABG (Amstelveen Beweegt Gezond) is toegevoegd aan het rooster. In het nieuwe seizoen kan men op maandag, woensdag en vrijdag deelnemen aan ABG, die alleen voor volwassenen is. Tijdens dit programma kan men banenzwemmen maar ook aan diverse aquasporten deelnemen.

Samen bewegen

Op dinsdag en donderdag is er ABS (Amstelveen Beweegt Samen). ABS is voor volwassenen én ouders met kinderen. Het is een sportieve ochtend of middag, waarbij men kan banenzwemme meedoen aan diverse aquasporten, met of zonder kind, dat ook kan meedoen aan Peutersurvival. Terwijl ouderen aquasporten volgen, kan een kind  van hen zich in de speelhoek onder toezicht vermaken. De speelhoek is voor kinderen vanaf 1,5 jaar in zwemkleding, met zwembandjes.

PeuterSurvival

Tijdens de lessen PeuterSurvival wordt er gericht geoefend met veilig in het water zijn en uit het water komen. De lessen zijn voor ouder en kind, dat minimaal 1,5 jaar oud moet zijn.

Voor kleuters vanaf 4 jaar is er ook een survivalles. Die bereidt kinderen voor op de zwemles. Onder begeleiding van een ervaren docent worden zij op een speelse manier watervrij en een begin gemaakt met het oefenen van zwemslagen.

Family Fun Swim

Op zaterdag is er Family Fun Swim. Een gezellige ochtend waar ouders en kinderen mee kunnen doen aan diverse activiteiten in het golfslagbad. Speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 11 jaar.

De aanpassingen in de dagprogrammering hebben gevolgen voor de algemene openstelling voor het banenzwemmen en het recreatief zwemmen. Check de openingstijden op www.meerkamp.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.