Omdat het een warme dag was koos hij voor ijs. Directievoorzitter Ugur Pekdemir van de in de Parktoren aan de Van Heuven Goedhartlaan gevestigde Rabobank Amstel en Vecht zei onder de indruk te zijn van wat de bouwvakkers van Vital vlakbij zijn kantoor in zes weken hebben gepresteerd. Daarom bood hij die mannen een ijsje aan, dat was geleverd door ijssalon Gio Gelato, ook in het Stadshart.

Maandag gaan de trams 5 en 6 weer rijden tussen het Stadshart en station Amnstelveen-Zuid, na een ingrijpende van de rails, die verband houdt met de nieuwe Amstelveenlijn. “Wij werken er zeven dagen per week aan”, zei een projectleider van Vital, een voor het werk aan de tramlijn gevormd samenwerkingsverband van diverse dochtermaatschappijen van Volker Stevin. Vandaar het door Pekdemir bewonderde snelle werk voor zijn deur.

Operatie

Hij is blij dat de Parktoren weer goed bereikbaar is met openbaar vervoer. “Ik maak er zelf vaak gebruik van als ik naar Amsterdam moet. Dan is de auto geen oplossing. Bovendien kun je in de tram rustig telefoneren en zo”, vertrouwde hij de bouwvakkers toe.

Het uitdelen van de ijsjes was een uiting van dankbaarheid, zei hij. “We hebben zelf gezien hoe verschillende bouwvakkers 24 uur per dag bezig waren aan deze gigantische operatie.”

Het kruispunt bij de Parktoren was wekenlang afgesloten, maar ging vrijdag weer open. Het wachten was overigens op het weer werken van de enige tijd buiten werking gestelde stoplichten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.