Er is woensdag 4 september, van 10:30 tot 12:30, in de bibliotheek aan het Stadsplein een gratis bijeenkomst van de zich op werkzoekenden richtende organisatie De Broekriem. Die is er maandelijks. De Broekriem is een vrijwilligersorganisatie, opgericht voor en door collega baanzoekers. Het doel is samen met elkaar te kijken naar waar werklozen tegenaan lopen bij het zoeken naar een baan en mensen daarin succesvoller te maken.  Op 4 september gaat het om de CV.

Tijdens elke bijeenkomst staat er een onderwerp centraal waarmee men bijvoorbeeld sollicitatie skills kan verbeteren of positionering op social media versterken. Daarbij geven de bijeenkomsten de kans het netwerk an de werkloze  flink uit te breiden en de ervaringen van anderen te bespreken. Het kan zijn dat men niet op de goede manier zoekt of in een richting die eigenlijk niet het beste bij de betrokkene past.

CV

Op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl is maandelijks te zien welk onderwerp er centraal staat. Op woensdag 4 september wordt de CV van de deelnemers onder de loep genomen. Samen met andere deelnemers leert men die te verbeteren. Bijvoorbeeld door zijn kernkwaliteiten te benoemen, zodat de cv scherper wordt. Ook leert en de cv logisch op te bouwen en de lay-out aantrekkelijker te maken. Een paar simpele aanpassingen zijn soms al genoeg om zich te onderscheiden van de concurrentie. Gratis aanmelden kan via e-mailadres info@debibliotheekamstelland.nl of telefonisch op 020-6414126.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.