De bosmobielen in het Amsterdamse Bos rijden nog tot en met 25 september. Een rit kost € 15, inclusief koffie of thee met gebak. Een rit is trouwens gratis voor iedereen dit 85 is of het dit jaar wordt. Het bos is dit jaar ook 85 jaar oud namelijk.

De Bosmobiel elke dinsdag- en woensdagmiddag om 13.30 uur. De rijdende wandeling is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.  Reserveren, start en betaling van de ritten is bij De Boswinkel, Bosbaanweg 5. Er kunnen per rit 10 mensen mee, dus aanmelden: 020-5456100. www.amsterdamsebos.nl

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

Foto: Hinke Kappert

1 REACTIE

  1. Zou zo’n soort uitje nu niet prachtig zijn voor mensen in verpleegtehuizen , die totaal vereenzaamd zijn. Lekker met mooi weer een uurtje tuffen door het bos. En doe dan niet moeilijk over dat geld, mocht dat een probleem zijn. Mijn vader vond het heerlijk dat soort dingen, ook toen hij al behoorlijk dement was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.