Kindertheatergroep De Toverknol speelt Zondagmiddag 25 augustus (16.00 uur) in het Openluchttheater Elsrijk (bij de Kruiskerk) de voorstelling ‘Later als ik groot ben’. Kaarten zijn á € 5 te koop aan de zaal (het theater dus) en wie een Amstelveen / Aalsmeerpas heeft krijgt korting.

Traditioneel geeft op de laatste zondagmiddag van de schoolvakantie De Toverknol een voorstelling voor de kleintjes. Een must voor alle jonge ouders en grootouders met hun (klein)kinderen.

Tien jaar

In dit geval gaat het verhaal om Floortje, die het niet meer weet. Iedereen vraagt ineens wat ze wil worden als ze later groot is. Maar hoe moet je dat weten als  je pas tien jaar oud bent.

En toch gaat Floortje nadenken. Ze gaat op onderzoek uit en ontmoet ‘bijzondere’ personen zoals het kerstelfje, Coca de voetballer, Jan de brandweerman en een ballerina.  Ontdekt Floortje wat ze later wil worden? Het theater opent de deuren om 15.30 uur. Het uitgebreide programma met aanvangstijden en meer nieuws staat op de website www.openluchttheaterelsrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.