‘Jazz in het Dorp’ wordt ook voor kinderen zondag 1 september een leuk gratis festival in het Oude Dorp, zegt de organisatie. Voor hen komen er een zomerpopconcert van Dirk Scheele, die de opening om 14.00 uur verzorgt, swingende jazz voor kinderen door MrLuca en de Rabo KidsCorner rondom de kerk op het Dorpsplein.

Al 25 jaar treedt kinderpopheld Dirk Scheele op voor volle zalen. Hij zingt zomerliedjes – zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn – voor de kinderen. En hij speelt ook verzoeknummers!

MrLuca
‘Vreemde Eenden’ is de tweede theatervoorstelling van MrLuca, voor kinderen  en hun ouders. In vijftien nieuwe jazzliedjes worden in gekke, spannende of vrolijke teksten de belevenissen van Luca belicht. Over wolkdieren, dromen van vliegen met een luchtballon en de vraag waarom een kabouter zo alleen in de tuin staat. Mr Luca speelt twee swingende voorstellingen (15:30 – 16:30 en 17:30 – 18:30) op het kinderpodium in de Rabo KidsCorner achter de kerk op het Dorpsplein.

Daar kunnen de jonge festivalgangers zich de hele dag ook uitleven op het springkussen, zich laten schminken, op de foto aan met PinPin en genieten van een suikerspin. Rabobank Amstel en Vecht is de hoofdsponsor van het kinderprogramma. www.jazzinhetdorp.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.